Kedves Magyar Közösség!

Szeretném tudatni, hogy november 19-ig 5000 dollár jött be az Ilosvay Család fűtés alapra. Azóta még 300 dollár gyűlt össze. Ezt a hihetetlen nagylelkűséget a bőkezű magyar közösségnekköszönhetjük. A Rákóczi Alapítvány, és Ayklerné Papp Zsuzsa segítségével november 26-án a pénz személyesen lett átadva a családnak. Az adományok, amelyek november 19 után érkeztek, januárban lesznek ismét személyesen kézbesítve a családnak. Szeretném megosztani Ilosvay Mária két levelét. Az első levelet akkor írta, amikor megírtam neki, hogy megvan a pénz, és hogy küldjük:

Kedves Zsuzsa nem tudok eleget hálát adni Istenek, hogy  ennyi sokat segítettetek nekünk. Egész életemen keresztül imádkozni fogok minden jóindulatú emberért aki  megmozdult az akciónak során. Kérlek add át mindenkinek üdvözlettünket és hálánkat, köszönetünket azért a nagy áldozatért, amit tettek.Mindent nagyon köszönünk, nem lehet igazán szavakba kifejezni ezt az önzetlen szeretetet, amit felénk tetetek, A munka folyamatáról küldöm a fotókat.

Miután megkapták a pénz ezt írta:

Hálás szívvel köszönetet szeretnénk mondani mindazoknak, akik bármilyen módon részt vettek a gyűjtésben. Jó érzéssel tölt el minket, hogy olyan személyek adakoztak, akik nem, vagy alig ismerik a családunkat. Mérhetetlenül hálásak vagyunk felajánlásotokért, s kérlek, ha megteheted, akkor, továbbítsd ezt az adományozók felé. Megdöbbentő számunkra, hogy ilyen rövid idő alatt, ilyen nagy pénzadomány gyűlt össze. Jelenleg a kazánház bővítésén munkálkodunk.  A későbbiekben beszámolunk a munkálatokról és a fejleményekről tájékoztatunk titeket. Adjon nektek az Úr egészséget és továbbra is ekkora nagy szerető szívet. Áldott Adventi készülődést kíván az Ilosvay család

Szeretettel:

Ilosvay Marika, Attila és családja

Én is Hála telt szível, mondok köszönetet a Magyar Közösségnek, hogy összefogtunk és megadtuk azt a lehetőséget, hogy az Ilosvay család a 10 gyermekükkel melegben ünnepelhessék a Karácsonyt. Áldott Karácsonyi Ünnepeket kívánok

Daróczy Zsuzsa

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.