Telefonos interjú a Clevelandi Magyar Bethánia Baptista Gyülekezet várva várt új lelkészével Deák Zsolttal, aki Brassóból érkezett családjával együtt.

Deák Zsolt az új magyar baptista lelkész Clevelandben

Telefonos interjú a clevelandi magyar baptista felkezet várva várt új lelkészével Deák Zsolttal, aki Brassóból érkezett családjával együtt.

Posted by Bocskai Rádió the Voice of Hungary at WJCU on Tuesday, November 26, 2019

Szabó Éva
Észrevétlenül vált életcélommá igaz-magyar közösségek felkutatása, megismerése, majd bemutatása. Erdélybe születve, életem első tizennyolc évét kisebbségi magyarként élve kaptam útravalót a nehéz feladathoz. A nagy székely-magyar vándor, Kőrösi Csoma Sándor fogta a kezem ezen az úton, hiszen neve mindegyre figyelmeztetésül bukkant fel életemben. Az elmúlt tizenegy évem a szórványmagyarságban, illetve diaszpórában élő magyar közösségek segítésével, hétköznapjainak, hitéletének bemutatásával telt. Tettem ezt televíziós szerkesztő-műsorvezetőként és ezt szándékozom folytatni a clevelandi Bocskai Rádiónál is a Kőrösi Csoma Sándor Program ösztöndíjasaként.

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.