2019. augusztus 4-11 között volt megszervezve az idei ITT-OTT találkozó a szokásos Reménység Tava mesés környezetében. “Az írott szó ereje” témában hangzottak el irodalmi, zenei, művészi és politikai előadások. Németh Zsolt (Országgyűlés Külügyi Bizottságának elnöke), Kiss Eszter (Katona József Színház színésznője), Németh Pákolicz Tamás (író, költő, zenei előadó) és a Török Testvérek – Tilla, Flóra és Ádám délvidéki népzenészek voltak a hét vendég előadói. A találkozó megnyitó napján a Magyarország Chicagói Főkonzulátusa állampolgársági eskütételt is végzett 7 új állampolgár részére.

A hét programját Minger Hajnal a Magyar Baráti Közösség gondnoka foglalta össze:

(Az interjú itt is megtekinthető a vasárnapi élő rádióadás után, itt a weboldalon is.)

2019. augusztus 4-11 között volt megszervezve az idei ITT-OTT találkozó a szokásos Reménység Tava mesés környezetében. "…

Posted by Bocskai Rádió the Voice of Hungary at WJCU on Sunday, August 11, 2019

 

Avatar
2012 nyarától technikai segítője a Bocskai Rádiónak, ahol 2013 márciusától adminisztratív és technikai vezetője is. Felállította és üzemelteti a Bocskai Rádió honlapját, ami jelenleg a leglátogatottabb a clevelandi magyar honlapok közül. A rádió hallgatóinak hetente internetes hírlevelet küld ki aktuális hírekkel és információkkal.

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.