magyartavaszmozgalomMagyar Tavasz Mozgalom
Alapító Nyilatkozat

A Magyar Tavasz Mozgalom hazájukért, nemzetükért, annak sorsáért felelősséget vállaló fiatal magyar értelmiségiek mozgalma. Pártok felett áll, hívogat, vár és fogad minden ifjú magyar értelmiségit, felsőoktatásban részt vevő hallgatót, diplomás fiatalt, akiknek gondolkodásában és világnézetében fontos helyen állnak a Magyarországot évszázadokon keresztül meghatározó klasszikus európai keresztény kultúra és annak hagyományai.

A Magyar Tavasz Mozgalom célja, hogy bátorítást adjon mindenkinek, aki úgy érzi, a fent megfogalmazott eszmeiség és értékrend képviselete nem megfelelően hangsúlyos a magyar értelmiségi párbeszédben. De nem csak bátorítást, hanem a találkozásra és a szellemi kibontakozásra alkalmas fórumot is nyújtja mindazoknak, akik a jobboldal nagy politikai családjából érkezve felvállalják a Magyar Tavasz Mozgalom célkitűzéseit.

A Magyar Tavasz Mozgalom aktívan tenni kíván a közéletet még mindig abszurd, önellentmondásos, a szabadgondolkodást hirdető, de a másként szabadon gondolkodót üldöző, a nemzetfelelősség gondolatiságával össze nem egyeztethető liberális eszmeiség ellen. Tenni kívánunk ez ellen az fiatal magyar értelmiség önszerveződő és hatékony fellépésével úgy virtuális értelemben a világhálón, mint közéleti események aktív résztvevőiként és alakítóiként.

Sok, fájdalmasan sok fiatal magyar kényszerült úgy dönteni, hogy élete legtermékenyebb időszakának munkájával nem Magyarországot gazdagítja. Az ő munkájuk és az ő szellemi termékük veszteség nekünk, és nyereség annak a közösségnek, melyben dolgoznak. Szeretnénk őket is elérni, megszólítani, bevonni a nemzet teljes fiatal értelmiségének új, nagy mozgalmába.

Akik csatlakozni szeretnének, keressenek minket, egymást az interneten, a facebookon.

Stummer János
A Magyar Tavasz Mozgalom elnöke

Czár László, rádiónk egykori munkatársa, lett a mozgalom sajtófelelőse.

2 COMMENTS

  1. Gratulálok a megalakulásotokhoz! Nagyon sok sikert kívánok, amennyiben nem “csapódtok” valamilyen mocsok politikai hazug bandához. Kimondottan jónak tartom a jobboldaliságot, és az eddig megismert céljaitokat. Egyetlen dolog tisztázatlan számomra, szinte kizárjátok a nem fiatalokat(!?). Higgyétek el, nagyon sok nem egyetemista, vagy frissen végzett fiatal is szívesen segítené a munkátokat, illetve egyetért Veletek. A világhálótól – facebook – is sokan idegenkednek. Én elsősorban azért, mert nem magyar!!! Még az üzenetek sem! Szívesen kapcsolódhatnék, ha érdekel benneteket.

  2. Mária! Légyszives közelebb beszélni a mikrofonhoz, mert alig hallani, mikor te beszélsz! Igenis téged is szeretnénk hallani! Köszönöm:Jakab Márta

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.