Kathy Hochul, New York kormányzója az ABC7 New York csatornán így viccelődött: „hacsak nem tiltom be a Zoomot, amit nem fogok megtenni – de ez biztosan foglalkoztat, mivel szeretnénk, ha az emberek visszatérnének a belvárosba”.

A Zerohedge szerint az ijesztő az egészben az, hogy, mint azt az elmúlt két évben sokan megtapasztalták, ha egy demokrata vezető azt mondja, hogy nem tesz meg valamit, akkor általában épp azt tervezi.

Az újonnan megválasztott kormányzó kétségbeesetten várja, hogy a munkavállalók visszatérjenek a városrészbe, mivel a vírusjárvány idején a Zoom-bumm sokakat otthon tartott. Cserébe a helyi gazdaság sorvad, mivel az olyan üzletek, mint az éttermek, bárok és egyéb utcai boltok szenvednek az irodai dolgozók számának csökkenése miatt.

Társadalmi célú reklám:


„Nagyon biztonságos itt, és szeretnénk, ha az emberek visszajönnének. Elmulasztják a vitalitást, az energiát és az innovációt, amit az emberi kapcsolatok ösztönöznek” – mondta Hochul.

A Partnership for New York City adatai szerint novemberben

a manhattani irodai dolgozóknak mindössze 28 százaléka volt újra a városban egy átlagos munkanapon, és ebből csak 8 százalék teljes munkaidőben.

(Mandiner)

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.