(The English form can be accessed here)

Magyarország Chicagói Főkonzulátusa és a Bocskai Filmklub a Magyar Film Napja alkalmából (április 30.) meghirdeti, hogy Szász Attila: Örök tél című, Emmy-díjas alkotása, a film producere felajánlásával díjtalanul hozzáférhető 2020. április 30-ig.

A film megtekintéséhez, kérjük az alábbi ívet kitölteni, ezt követően e-mailben elküldjük a digitális hozzáférést a filmhez. Esetleges kérdését elküldheti a studio@bocskairadio.org email címre.

A Bocskai Filmklubban bemutatásra került 2019. február 24-én az Örök tél. Miklós Melánia a filmklub szervezőjének az eseményről írt összefoglalója itt olvasható.

Avatar
2012 nyarától technikai segítője a Bocskai Rádiónak, ahol 2013 márciusától adminisztratív és technikai vezetője is. Felállította és üzemelteti a Bocskai Rádió honlapját, ami jelenleg a leglátogatottabb a clevelandi magyar honlapok közül. A rádió hallgatóinak hetente internetes hírlevelet küld ki aktuális hírekkel és információkkal.

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.