Előkelő helyen végzett Magyarország egy vezető agytröszt kutatása során.

Magyarország a 20. helyen áll a Lowy Institute globális diplomáciai indexén, megelőzve minden szomszédunkat! – adta hírül Orbán Balázs politikai igazgató X-oldalán.

A Lowy Intézet egy független, pártatlan nemzetközi politikai agytröszt, amely az ausztráliai Sydneyben található. Ausztrália vezető agytrösztje,

amely magas színvonalú kutatásokat végez a világot alakító nemzetközi trendekkel kapcsolatban. Ezen felül vezető nemzeti és nemzetközi személyiégek előadásainak ad otthont, valamint rendezvényeket és konferenciákat tart a legfontosabb globális kérdések megvitatására.

ReklámTas J Nadas, Esq

A miniszterelnök politikai igazgatója kiemelte, hogy „a gyakran figyelmen kívül hagyott, de az érdekképviseletben mégis kulcsfontosságú diplomácia a globális diplomáciai indexben a középpontban áll. Ez a rangsor azt mutatja, hogy a magyar konnektivitási stratégia működik – tette hozzá.

A globalista liberálisok minden kritikája ellenére Magyarország még soha nem rendelkezett olyan kiterjedt nemzetközi kapcsolati hálóval, mint most

– emelte ki Orbán Balázs.

(Mandiner)

Borítókép: Orbán Balázs a miniszterelnök politikai igazgatója.

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.