„Újra Magyarországon járt Nick Vujicic. Isten hozta!” – írta a miniszterelnök hivatalos közösségi oldalán.

Ahogy a Magyar Nemzet megírta, Magyarországon járt Nick Vujicic motivációs tréner, aki Higgy! Remélj! Szeress! bibliai mottójú evangelizációs előadás-sorozatának részeként tartott előadást szombaton a Papp László Sportarénában.

Nick Vujicic legutóbbi magyarországi látogatásán egy emlékezetes képet készített Orbán Viktor miniszterelnökkel. Idén ismét találkozott a motivációs tréner a magyar kormányfővel, amiről egy megható fotó és videó is készült.

ReklámTas J Nadas, Esq

„Ahol van hit, ott mindig van remény. Újra Magyarországon járt Nick Vujicic” – írta a közös képük mellé ezúttal Orbán Viktor, majd hétfőn egy videót is közzétett a találkozásról.

Nick Vujicic immár negyedszer látogatott hazánkba. Március 13-án, hétfőn szintén a sportarénában tart előadást diákoknak, majd egyetemisták előtt beszél a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen – adta hírül a Magyar Kurír.

Novák Katalin: Minden alkalommal tanulok Nick Vujicictól

A motivációs trénerrel a köztársasági elnök is találkozott, amelyről egy fotót is megosztott hivatalos közösségi oldalán. A képhez írt szövegben Novák Katalin megköszönte, hogy Nick Vujicic segíti értékelni az életünket.

Kezek és lábak nélkül, hittel és szívvel élni – minden alkalommal tanulok Nick Vujicictól, amikor találkozom vele. Köszönöm, Nick, hogy segítesz nekünk értékelni az életünket!

– fogalmazott Novák Katalin.

Nick Vujicic előadásáról több kormánypárti politikus is bejegyzést tett közzé.

Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára úgy fogalmazott: „Közös ima a békéért, nemzetünkért, egyházainkért.”

Balog Zoltán, a Magyarországi Református Egyház zsinatának lelkészi elnöke kiemelte, hogy „Vendégünk Nick Vujicic: evangéliumot hoz.” majd egy másik bejegyzésében úgy fogalmazott, hogy „Hiszünk az imádság erejében.”

Azbej Tristan, a Külgazdasági és Külügyminisztérium üldözött keresztényeket segítő programokért felelős államtitkára szintén köszönetet mondott a motivációs trénernek.

Sosem vagyunk tehetetlenek, ha van hitünk Istenben. Köszönöm, Nick Vujicic, hogy megtanítottad ezt nekem.

 

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.