Kedves hallgatóink, ismét elrepült egy év, amióta a WJCU éves adománygyűjtési akciónk volt. Most újra itt az idő, hogy bebizonyítsák, szükség van erre a 3 órás magyar nyelvű rádióadásra. Ez egy pozitív visszajelzés az önök részéről nemcsak felénk, hanem az egyetem vezetősége felé is. A következő két hétvégén, február 11-én és 18-án lesz az idei adománygyűjtés, támogatásaikat többféleképpen is elküldhetik:

  1. a hagyományos, betelefonálásos módszerrel az élő adás alatt [vasárnap du. 2 és 5 között], ahol várjuk a telefonhívásukat [(216)-397-4438], és személyesen adakozhatnak.
  2. a másik módszerrel a világhálón adakozhatnak a bocskairadio.org weboldalunkon, ami hasonlóan működik, mint az online vásárlás IDE KATTINTVA.

Mint tudják, adományaikat az adóbevallásukból le tudják írni.

Ezzel a gyűjtéssel köszönetünket fejezzük ki a John Carroll Egyetemnek, amiért lehetőséget ad arra, hogy hétről hétre megszólalhatunk az éter hullámain a magyar rádióprogrammal, segíthetjük a magyar összetartást, megtarthatjuk szép magyar nyelvünket és gazdag kultúránkat. Az idén immár 40. éve, hogy magyar nyelven hallgathatják a Bocskai Rádiót.

A WJCU rádió az adományozóknak különböző prémium csomaggal köszöni meg a támogatást: 

ReklámTas J Nadas, Esq
  • $25-os adományért 1 db hitelkártya tartót vagy egy üdítős kanna hőszigetelő tartót
  • $55-os és nagyobb adományért 1 db Bocskai Rádiós feliratos pólót (T-shirt) [Mi ezt ajánljuk választásra. A póló grafikája a Bocskai Rádió 40 éves évfordulójára emlékeztet az XL felirattal (római számmal 40).]
  • $100-os adományokért 1db. könyvet (Dorgay Zsófia és Molnár Zsolt:Mikrofonnal a cserkészek nyomában c. könyvét)

Ha problémát jelent önnek a számítógépes fizetés és regisztrálás, kérjük, műsoridőben, vasárnap du. 2 és 5 között telefonáljon be a stúdióba a (216) 397-4438 számon, és mi regisztráljuk az adományát.

Ha csekkel szeretné elküldeni az adományát, akkor is kérjük, hogy telefonáljon a fent említett számokon, hogy regisztráljuk adományát. Regisztrálás után kérjük, hogy a csekket állítsa ki a WJCU RADIO számára, és küldje el a következő címre (fontos feltüntetni a csekken a megjegyzés (Memo / For) rovatban, hogy “Bocskai Radio”):

WJCU RADIO
1 John Carroll Boulevard
University Heights, OH 44118

Kérdéseiket a műsoridőn kívül a következő e-mail címre várjuk: studio@bocskairadio.org. Ne felejtsék el megírni, hogy milyen telefonszámon érhetjük el önöket.

Megkérjük önöket, hogy a következő napokban és a jövőben is biztassák magyar ismerőseiket, hogy támogassák a clevelandi Bocskai Rádió vasárnaponkénti 3 órás adásának fennmaradását.

Tisztelettel és köszönettel,
a Bocskai Rádió munkatársai nevében:
Molnár Zsolt
igazgató

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.