Kedves hallgatóink, ismét elrepült egy év, amióta a WJCU éves adománygyűjtő akciójának keretében adománygyűjtésünk az önök jóvoltából első helyen végzett az összes rádióadás közül. Nagyon szépen köszönjük. Most újra itt az idő, hogy bebizonyítsák, szükség van erre a 3 órás magyar nyelvű rádióadásra. Ez egy pozitív visszajelzés az önök részéről nemcsak felénk, hanem az egyetem vezetősége felé is. A következő két hétvégén, február 12-én és 19-én lesz az idei adománygyűjtés, támogatásaikat többféleképpen is benyújthatják:

  1. a hagyományos, betelefonálásos módszerrel az élő adás alatt, ahol várjuk a telefonhívásukat [(216)-397-4438], és személyesen adakozhatnak.
  2. a másik módszerrel a világhálón adakozhatnak a bocskairadio.org weboldalunkon, ami hasonlóan működik, mint az online vásárlás IDE KATTINTVA.

Mint tudják, adományaikat az adóbevallásukból le tudják írni. Alább megtalálják az adományok ajánlott összegeit, mellékelve egy kis figyelmességet, ajándékot, amelyet adományuk viszonzásául az összeg értékétől függően mi postázzuk önöknek a későbbiekben.

Ezzel a gyűjtéssel köszönetünket fejezzük ki a John Carroll Egyetemnek, amiért lehetőséget ad arra, hogy nem csak a clevelandi magyar közösség számára hétről hétre megszólalhatunk a magyar rádióprogrammal, segíthetjük a magyar összetartást, megtarthatjuk szép magyar nyelvünket és gazdag kultúránkat. Az idén immár 39. éve, hogy magyar nyelven hallgathatják a Bocskai Rádiót.

A WJCU rádió az adományozóknak különböző prémium csomaggal köszöni meg a támogatást: 

Tas J Nadas, Esq
  • $25-os adományért 1 db WJCU kulcstartót vagy 1 db WJCU szatyrot
  • $40-os adományért 1 db 10 dolláros magyar vendéglő vagy cukrázda ajándék kártyáját
  • $50-os adományért 1 db WJCU logós pálinkás poharat vagy 1 db WJCU utazó bögrét
  • $60-os és nagyobb adományért 1 db Bocskai Rádiós feliratos pólót (T-shirt) [Mi ezt ajánljuk választásra. A póló grafikájával tisztelgünk a magyar Himnusz 200 évfordúlója előtt.]
  • $80-os adományokért 1 db WJCU feliratos téli kötött sapkát
  • $100-os adományokért 1db. WJCU feliratos kapucnis pulóvert

Ha problémát jelent önnek a számítógépes fizetés és regisztrálás, kérjük, műsoridőben, vasárnap du. 2 és 5 között telefonáljon be a stúdióba a (216) 397-4438 számon, és mi regisztráljuk az adományát.

Ha csekkel szeretné beküldeni az adományát, akkor is kérjük, hogy telefonáljon a fent említett számokon, hogy regisztráljuk adományát. Regisztrálás után kérjük, hogy a csekket állítsa ki a WJCU RADIO számára, és küldje el a következő címre (fontos feltüntetni a csekken a megjegyzés (Memo / For) rovatban, hogy “Bocskai Radio”):

WJCU RADIO
1 John Carroll Boulevard
University Heights, OH 44118

FONTOS INFORMÁCIÓ: Minden adományért – beküldött adatlaponként – csak egy prémium ajándékot tudunk adni!

Ha pl. $120-os adományt szeretne küldeni, és ahhoz egy adományozó űrlapot tölt ki, akkor nem tudunk két pólót biztosítani, csak egyet. Hogy kettőt kapjon, kérjük, kétszer töltse ki az adományozó ívet (online űrlapot ) $60-$60 összeggel. Köszönjük megértésüket! 

Kérdéseiket a műsoridőn kívül a következő e-mail címre várjuk: studio@bocskairadio.org. Ne felejtsék el megírni, hogy milyen telefonszámon érhetjük el önöket.

Megkérjük önöket, hogy a következő napokban és a jövőben is biztassák magyar ismerőseiket, hogy támogassák a clevelandi Bocskai Rádió vasárnaponkénti 3 órás adásának fennmaradását.

Tisztelettel és köszönettel,
a Bocskai Rádió munkatársai nevében:
Molnár Zsolt
igazgató

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.