Igét hirdet Nt. Kertész Adrienn Kálvin Zsinat Egyházkerület Kőrösi Csoma Sándor Program ösztöndíjasa.

Az Óévi igehirdetés témája a helyes időbeosztás, s az, hogy a rohanás helyett hogyan találhatunk békességre a mindennapjaink során az új esztendőben.

Kertész Adrienn, református lelkész.
(Kép: Vékony Dorottya)

Kertész Adrienn, református lelkész. 2016-ban szerezett diplomát a Sárospataki Református Teológiai Akadémián. Nem sokkal ezt követően nyerte el a Kőrösi Csoma Sándor Program ösztöndíját egymást követően kétszer ugyanarra a szolgálati helyre. A Kálvin Zsinat Egyházkerület lelkészösztöndíjasaként, tehát már második éve munkálkodik ugyanott, ami nagy megtiszteltetést és örömet jelent számára. Tevékenységei nagy részét a Ligonieri, Bethlen Közösség nevű magyar idősek otthonában végzi, de e mellett időnként szolgál más magyar református gyülekezetekben is. Ezen kívül számos egyéb ösztöndíjas feladatot végez. Főbb tevékenységeiről rendszeresen jelennek meg képekkel is illusztrált írásai a korosiprogram.hu weboldalon, ahol minden érdeklődő megtekintheti a részletesebb beszámolókat.

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.