A clevelandi (Ohio, USA) Bocskai Rádió olyan kommunikációs és médiaszakos diákok jelentkezését várja szakmai gyakorlatra, akik szeretnének az amerikai diaszpóra legnagyobb és legjobban fejlődő magyar rádiójánál gyakornoki munkát végezni. A gyakornoki munka alatt a résztvevőknek alkalma lesz belelátni az amerikai magyarok kulturális, szociális, gazdasági és politikai életébe is.

A Campus Hungary támogatásával, lehet jönni az Egyesült Államokba maximum 15 hétre. A gyakorlat a következő dátumok között kell, megtörténjen: 2015. március 16. és 2015. június 30.

A Campus Hungary ösztöndíj követelményei itt található meg:

http://www.campushungary.hu/palyazoknak/hallgatoknak#szakmaigyakorlat

FONTOS! :  Csak olyan diákok jelentkezhetnek, akik a Konvergencia régiókban (Nem Budapest és környéke) található felsőoktatási intézményeknek hallgatói.

A pályázatokat teljes egészében be kell nyújtani a Campus Hungary-nak január 30-ig!

Előnyben részesítünk olyan jelentkezőket, akiknek van gyakorlatuk rádiózásban, újságírásban és filmkészítésben ezt portfóliójuk bemutatásával bizonyíthatják.

A jelentkezők a következő dokumentumokkal keressenek meg:

Önéletrajz, Portfólió, Motivációs levél (Nem kell, hosszúak legyenek, inkább lényegre törőek). Ajánló levél előnyt jelent, de nem kötelező. (Cserkész háttér, és előző önkéntes munkavállalás is előnyt jelent.)

De minden bátor jelentkező megkereshet a studio@bocskairadio.org e-mailon, vagy a molnarzsolt74 skype telefonon.

Molnár Zsolt
Bocskai Rádió, Cleveland, OH, USA

test3

2012 nyarától technikai segítője a Bocskai Rádiónak, ahol 2013 márciusától adminisztratív és technikai vezetője is. Felállította és üzemelteti a Bocskai Rádió honlapját, ami jelenleg a leglátogatottabb a clevelandi magyar honlapok közül. A rádió hallgatóinak hetente internetes hírlevelet küld ki aktuális hírekkel és információkkal.

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.