Március 17-én, Szent Patrik napján a Bocskai Rádiónak otthont adó John Carroll Egyetem WJCU rádiója immár 23. alkalommal csatlakozik a világszerte megtartott St. Patrick’s Day fesztiválhoz. Az írek védőszentjeként tisztelt keresztény hittérítő napja – egyben Írország és a világon szétszóródott ír diaszpóra – legnagyobb ünnepe a jezsuiták által alapított katolikus egyetem számára is jeles nap, amelyről hagyományosan ír zenei maratonnal emlékeznek meg.

Idén vasárnapra esik az ünnep, amikor reggel 6 órától éjfélig, azaz 18 órán keresztül kizárólag ír zenét játszik a WJCU, ezért elmaradnak a nemzetiségi adások, köztük a Bocskai Rádió műsora is.

Megtartjuk viszont a Bocskai Filmklub következő bemutatóját, amelyen a március 15-i nemzeti ünnepünkhöz kapcsolódóan egy humorban és kalandokban bővelkedő, 19. században játszódó romantikus mozifilmet vetítünk angol felirattal. A Vándorszínészek este 6 órakor kezdődik a Magyar Business Klubban, ahol most is egy nagyszerű magyar film, kiváló klubhangulat és finom falatok várják az érdeklődőket. A belépés díjtalan, adományokat szívesen fogadunk.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.