Egy örvendetes hírt szeretnénk az önök tudomására hozni. Mindig nagy büszkeséggel tölt el minket amikor egy magyar diákot, diákokat tüntetnek ki különböző díjakkal, diplomákkal, akik nagyszerű sikereket érnek el a világ minden táján megrendezett versenyeken, vetélkedőkön. A magyarok ügyessége, rátermettsége, leleményessége határtalan és nagy örömünkre nem maradnak észrevétlenek. Városunk egyik ismert és nagyon aktív magyar közösségi tagjának fiát érte nagy megtiszteltetés. Somogyi Lél fia, Somogyi Ferenc hét kitüntetést vehetett át Március 9-én a John Carroll Egytemen megtartott Észak-Kelet Ohioi Tudományok és Mérnöki Szövetsége versenyén.

Somogyi Ferenc elnyerte a verseny fődíját a hetedik-nyolcadik osztályosok korcsoportjába. Továbbá elnyerte a verseny első díját az Egészség-Orvostudományok kategoriájába. Ugyanakkor számos egyéb nyereményben is részesült a Cleveland Clinic-ától, a Lerner Orvosi Kutatóközpont Molekuláris Kardiológia Szakosztályától, valamint a Pszihiátria es Pszihológia Szakosztályától is. Somogyi Ferenc projektje bekerült a amerikai Broadcom MASTERS legjobbjai közé.

Szívből GRATULÁLUNK!


 

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.