A magyar labdarugó válogatott focistája, az amerikai foci liga 2017-2018 idény gólkirálya, a Chicago Fire támadója, Nemanja Nikolics lesz az idei chicagói Magyar Bál sztárvendége. Január 27-én, szombaton este 6 órai kezdettel a Concorde Banquets Hallban Dr. Bencsik Zita Magyarország chicagói főkonzulja nyitja meg ezt a nagyszabású rendezvényt.

A budapesti Perfect Show Band zenekarra bízták a zenét, a lengyel LOT légitársaság pedig két repülőjegyet sorsol majd ki a vendégek közt. De nemcsak ez lesz az egyetlen nyeremény, Nikolics egy általa aláírt mezt és egy csapattársai által aláírt focilabdát is sorsolásra bocsájt.

A belépőjegy ára 90$, ez a vacsorát és a korlátlan italfogyasztást foglalja magába. Nagyestélyi kötelező a Concorde Banquets Hall címe: 20922 North Rand Road, Kildeer.

Jegyvásárlásért forduljanak Andrea Stetzhez, 1209 E. Carpenter Drive, Palatine,IL 60074 vagy online a https://www.hungarianclubofchicago.com/product/gala-ball-2018

Demeter Andrással a chicagói Magyar Klub elnökével beszélgettünk telefonon a bállal kapcsolatosan a vasárnapi élő adásunk alatt. Az alábbi linken meghallgathatják.

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.