Tankcsapda, Tankcsapda, Tankcsapda !!!!!!!!!

Ezzel a rigmussal bíztattuk és vártuk múlt szombaton este színpadra a Beachland Ballroom rock kocsmába Magyarország legnépszerűbb heavy metál zenekarát, a Tankcsapdát. Debrecenből érkeztek, észak-amerikai turnéjuk harmadik állomása volt Cleveland. A tavaly kiadott legújabb nagylemezük, melyen címe Urai vagyunk a helyzetnek bemutató turnéja zajlik még két hétig, ami alatt a nyugati parti rajongókhoz is elérnek.

A banda alapító tagjai közül Lukács László maradt csak, időközben jöttek- mentek, cserélődtek a tagok. Ő az énekes, basszusgitáros és szövegíró is egyben, Fejes Tamás a dobos, aki 2000 óta a banda tagja és a szólógitáros Sidlovics Gábor, aki 2012 óta áll a színpadon velük. A Tankcsapda szövegei hozzák a népszerűségüket, természetesen a zene is kiváló, csak néha a rock, heavy metál dalok szövegei nehezen érthetőek. De az ők dalszövegeiket a hétköznapi történések, egyszerű, egészséges világnézetük ihleti. Ezért is elég egyszer hallani egy dalt és máris tele torokból lehet énekelni.

Mindhármukkal a koncert előtt pár órával találkoztam az előadás helyszínén lévő öltözőben. Laci volt az, aki készségesen vállalta, hogy beszélget velem. Kértem mondjon pár szót az együttesről. a mostani turnéjukról.

Közérdekű hirdetés

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.