2019. október 28-án Magyarország megnyitotta 20-ik tiszteletbeli konzulátusát a floridai Daytona Beachen, és tiszteletbeli konzullá Pazaurek Pirost nevezte ki.

Riport az ünnepélyes beiktatásról:

Tiszteletbeli konzullá nevezték ki Pazaurek Pirost

2019. október 28-án Magyarország megnyitotta 20-ik tiszteletbeli konzulátusát a floridai Daytona Beachen, és tiszteletbeli konzullá Pazaurek Pirost nevezte ki.Riport az ünnepélyes beiktatásról:

Posted by Bocskai Rádió the Voice of Hungary at WJCU on Saturday, November 9, 2019

(A videó felvétel megnézhető itt a weboldalunkon is a vasárnapi élőadás után.)

Szabó Éva
Észrevétlenül vált életcélommá igaz-magyar közösségek felkutatása, megismerése, majd bemutatása. Erdélybe születve, életem első tizennyolc évét kisebbségi magyarként élve kaptam útravalót a nehéz feladathoz. A nagy székely-magyar vándor, Kőrösi Csoma Sándor fogta a kezem ezen az úton, hiszen neve mindegyre figyelmeztetésül bukkant fel életemben. Az elmúlt tizenegy évem a szórványmagyarságban, illetve diaszpórában élő magyar közösségek segítésével, hétköznapjainak, hitéletének bemutatásával telt. Tettem ezt televíziós szerkesztő-műsorvezetőként és ezt szándékozom folytatni a clevelandi Bocskai Rádiónál is a Kőrösi Csoma Sándor Program ösztöndíjasaként.

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.