Az újságíró szerint a szolgálatok teljesen behálózták az amerikai médiát.

Jogászai arra figyelmeztették, hogy moszkvai útját követően visszatérve az Egyesült Államokba letartóztathatják az amerikai hatóságok – árulta el Tucker Carlson Lex Fridmannak adott interjújában. A világhírű konzervatív műsorvezető elmondta, arra figyelmeztették, ha nem „a megfelelő”„túlságosan barátságosnak”

Úgy beszél [az USA-Ról], mintha egy fasiszta országról lenne szó”

– válaszolta elmondása szerint, amikor szembesítették ezzel.

ReklámTas J Nadas, Esq

Azt is elmondta, az amerikai állami szervek megfigyelték. Emlékeztetett, a Nemzetbiztonsági Ügynökség (NSA) elismerte korábban, hogy feltörték a Signal-fiókját, s szándékosan kiszivárogtatták a New York Times-nak, hogy interjút fog készíteni Putyinnal.

Arról is beszélt, hogy Moszkvában együtt vacsorázott Edward Snowdennel, akivel szintén szeretett volna interjút csinálni, Snowden viszont elutasította. Carlson szerint a média erről a bizalmas találkozóról is az amerikai hírszerzéstől értesült. Az újságíró szerint a szolgálatok teljesen behálózták az amerikai médiát.

Az újságíró szerint jelenleg

az amerikai média nemzetbiztonsági szoláglatok segédjeként, beosztottjaként működik.

Elárulta, hogy szakértők elmondták neki, hogy nem létezik olyan online kommunikációs alkalmazás, amelyet az állami szolgálatok ne tudnának megfigyelni.

Carlson elmesélte, hogy nem csak az amerikai állam figyelte meg, amikor néhány évvel ezelőtt Észak-Koreában forgatott, a telefonja elkezdett „furán” viselkedni, majd a Nemzetbiztonság tájékoztatta, tudnak róla, hogy a dél-korai kormány megfigyeli a telefonját.

Az újságíró elmondása szerint őt elsősorban nem az zavarja, hogy megfigyelik, hanem az, hogy a szervezetek információkat adtak át a médiának, hogy őt támadják. „Ez ellehetetleníti a demokráciát”

A teljes interjút ITT tekintheti meg:

(Mandiner)

Borítókép: Tucker Carlson Lex Fridman podcastjében. Fotó: képkocka a videóból.

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.