Az elmúlt hat év adománygyűjtési akcióiban, a Bocskai Rádió csupán egyetlen egyszer szorult a második helyre. Ez a tavaly volt, amikor a litván nemzetiségi rádió hallgatóknak sikerült minket lekörözniük. Igaz úgy, hogy amennyi adományt kapnak azt megduplázza egy szintén litván vállalkozó úriember. Ez a hathatós rásegítés az idén kevésnek bizonyult.

Az önök nagylelkű adományainak köszönhetően ismét a magyar rádió került az első helyre, amellyel bizonyíthattuk újra az egyetem irányába is, hogy a Bocskai Rádió adásainak van a legtöbb hallgatója és azt is, hogy igenis szükség van a többiek közt a magyar nyelvű rádióadásra is.

Az egyetem részéről mint mindig, most is hálásan köszönték az önök által elküldött támogatásokat és kívántak még termékeny, hosszú közös munkát.

Ez minden bizonnyal az önök érdeme, még egyszer az egész Bocskai Rádió munkatársai nevében, hálásan köszönjük a mindennemű támogatást. Reméljük önök is szívesen és ugyanolyan odaadással hallgatják a Bocskai Rádió adásait, mint amilyennel mi is készülünk hétről hétre, vasárnapról vasárnapra.

Tisztelettel a Bocskai Rádió munkatársai

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.