Kicsik-nagyok, fiatalok-idősebbek mind egy helyre gyűltek méghozzá a Kelet oldali Református Templomba, ugyanis 2017. szeptember 30-án lezajlott a Walton Hills-i Első Magyar Református Egyház Szüreti Bálja.

Egy igazán szép, napsütötte őszi nap adta a program hátterét, mely igazán ideális volt egy családi napra, baráti összejövetelre.

A programot Dr. Krasznai Csaba lelkész, köszöntéssel és imával nyitotta meg.

A Szüreti Bált végig kísérte a családias hangulat, melyet megfűszerezett a csodás, élő magyar zene. Délután két és négy órakkor a gyülekezet gyerekei és fiataljai, a tagok unokái, rokonai, barátainak a gyermekei magyar táncot mutattak be. Magyar népviseleti ruhákban, melyekben igazán bájos volt minden kislány és jóvágásúak a kislegények.

ReklámTas J Nadas, Esq

A tánc előadás szüneteiben a vendégek vehették birtokba a táncparkettet. A felnőttek mellett a gyerekek is táncra perdültek.

Természetesen a szüreti mulatságról a finom magyar ételek sem hiányozhattak. Nem hiányozhatott a palettáról, természetesen a Laci pecsenye, a káposztás tészta és a kolbász sem. Desszertnek friss fánkot és zamatos kávét lehetett elfogyasztani.

A finom falatok felett pedig kellemes beszélgetések zajlottak, melynek morajlásai terjengtek a teremben.

Egy meghitt és kellemes délutánt tölthetett el mindenki, aki részt vett az eseményen.

 

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.