Az amerikai lap némi szarkazmussal megköszönte a magyar kormányfőnek, hogy megmutatta, hová tart az amerikai jobboldal, amiért ezek után sem vette le őt a konferencia műsoráról.

Orbán Viktor kínos helyzetbe hozta az őt magasztaló amerikai konzervatívokat legutóbbi, közfelháborodást keltő, rasszista hangvételű beszédével – írja a Washington Post. Régi szövetségese és tanácsadója, Hegedüs Zsuzsa is felmondott a tiszta náci szöveg hallatán. A cikk szerzője némi szarkazmussal megköszönte Orbán Viktornak, hogy megmutatta, hogy hová tart az amerikai jobboldal, amiért ezek után sem vették le őt a republikánus szenátorok, kormányzók és kongresszus színe-javát felvonultató CPAC konferencia műsoráról.

Orbán világosan kifejtette, amiről a magyar fehér nacionalisták és amerikai rajongóik álmodnak – vissza akarnak minket vinni a sötét korokba – számol be az amerikai lap.

(Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök, az esemény főszónoka beszédet mond a Conservative Political Action Conference (CPAC) Hungary elnevezésű, kétnapos konzervatív politikai fórum első napján a Bálna Budapestben 2022. május 19-én.MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán)

Közérdekű hirdetés

(Mandiner)

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.