2020-ban is Chicagó Gála Bál – Telefonos interjú Stétz Andreával, a Chicagói Magyar Klub elnökével, a nagy múltra visszatekintő Chicagó Gála Bál főszervezőjével.

Stétz Andrea

Telefonos interjú Stétz Andreával, a Chicagói Magyar Klub elnökével, a nagy múltra visszatekintő Chicagó Gála Bál főszervezőjével.

Posted by Bocskai Rádió the Voice of Hungary at WJCU on Sunday, January 19, 2020

Szabó Éva
Észrevétlenül vált életcélommá igaz-magyar közösségek felkutatása, megismerése, majd bemutatása. Erdélybe születve, életem első tizennyolc évét kisebbségi magyarként élve kaptam útravalót a nehéz feladathoz. A nagy székely-magyar vándor, Kőrösi Csoma Sándor fogta a kezem ezen az úton, hiszen neve mindegyre figyelmeztetésül bukkant fel életemben. Az elmúlt tizenegy évem a szórványmagyarságban, illetve diaszpórában élő magyar közösségek segítésével, hétköznapjainak, hitéletének bemutatásával telt. Tettem ezt televíziós szerkesztő-műsorvezetőként és ezt szándékozom folytatni a clevelandi Bocskai Rádiónál is a Kőrösi Csoma Sándor Program ösztöndíjasaként.

1 COMMENT

  1. Kedves Éva!
    Jó volt végre személyesen találkozni veled tegnap este Csík-hágóban a Gála Bálon. Bár már több hónapja élvezem műsoraidat a rádión, de a matek kapcsolatodról csak most hallottam először. Csak így tovább.

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.