Béke kell, mert a béke életeket ment és beindítja újra a gazdaságot! – jelentette ki Orbán Viktor egy, a hódmezővásárhelyi kampányállomásáról készült, frissen feltöltött videóban.

Orbán Viktor kormányfő egy új videót tett közzé a közösségi oldalán a hódmezővásárhelyi kampányállomásáról. Mint elmondta a miniszterelnök, a béke az emberek élete szempontjából a legfontosabb, de van egy másik aspektusa is, ami a gazdaságra vonatkozik. Háborús árak vannak, már most is mi mi fizetjük a háború árát a szavai szerint. Brüsszel eddig elégetett 100 milliárd eurót az európai emberek zsebéből, ahelyett, hogy az európai gazdaságra, fejlesztésre fordították volna a pénzt – jelentette ki a kormányfő.

(Origo)

ReklámTas J Nadas, Esq

Borítókép: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke beszédet mond országjáró kampánykörútjának hódmezővásárhelyi állomásán 2024. május 25-én. Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benkő Vivien Cher

 

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.