Czellér András igazgató, Kelemenné Fegyveres Ildikó és Pethő Katalin igazgatóhelyettesek (Debreceni Lilla Téri Általános Iskola) a Bocskai Rádió vendégei voltak 2019. október 27-én. Clevelandi látogatásukról és az október 23-án tartott előadásukról beszélgettünk, amelyet “A magyarországi közoktatás jelenlegi helyzete fejlemények és jövőkép” témában tartottak meg a clevelandi Cserkészházban. A Magyarországról érkezett látogatók a magyar iskolában órákat is tartottak. Beszámolójukból kiderül, hogy milyen tapasztalatokkal gazdagodtak, hogy érezték magukat a clevelandi gyerekek és fiatalok között.

Debreceni Lilla Téri Általános Iskola vezetősége rádiónk vendégei

Czellér András igazgató, Kelemenné Fegyveres Ildikó és Pethő Katalin igazgatóhelyettesek (Debreceni Lilla Téri Általános Iskola) a Bocskai Rádió vendégei voltak 2019. október 27-én. Clevelandi látogatásukról és az október 23-án tartott előadásukról beszélgettünk, amelyet “A magyarországi közoktatás jelenlegi helyzete fejlemények és jövőkép” témában tartottak meg a clevelandi Cserkészházban.__________Műsorvezető-szerkesztő: Szabó Éva, KCSP-ösztöndíjasTechnikai- és műsorigazgató: Molnár Zsolt

Posted by Bocskai Rádió the Voice of Hungary at WJCU on Saturday, November 2, 2019

 

Társadalmi célú reklám:


Észrevétlenül vált életcélommá igaz-magyar közösségek felkutatása, megismerése, majd bemutatása. Erdélybe születve, életem első tizennyolc évét kisebbségi magyarként élve kaptam útravalót a nehéz feladathoz. A nagy székely-magyar vándor, Kőrösi Csoma Sándor fogta a kezem ezen az úton, hiszen neve mindegyre figyelmeztetésül bukkant fel életemben. Az elmúlt tizenegy évem a szórványmagyarságban, illetve diaszpórában élő magyar közösségek segítésével, hétköznapjainak, hitéletének bemutatásával telt. Tettem ezt televíziós szerkesztő-műsorvezetőként és ezt szándékozom folytatni a clevelandi Bocskai Rádiónál is a Kőrösi Csoma Sándor Program ösztöndíjasaként.

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.