Kedves barátaink !

Az MBK (Itt-Ott) tanácsa 2021. május 24.-ei ülésén úgy döntött, hogy az idén újra megszervezi élő Itt-Ott találkozóját az Ohio-i Lake Hope (Reménység Tava) állami parkban. Ezt a korona – vírus járvány  lényeges mérséklődése, tagjaink magas szintű beoltottsága,  a park biztonságossága és jó, nyitott, működő állapota teszik lehetővé. Ezekhez társul a tagjaink, barátaink részéről az együttlét, az élő találkozó iránt megnyilvánuló igény is.

A találkozó vezérgondolata  “Újra együtt”

A találkozóra a megszokott helyen (Lake Hope State Park, Zaleski, Ohio) kerül majd sor, 2021. augusztus 1-8. között. A park összes létesítménye és szolgáltatásai biztonságosan működnek és rendelkezésre állnak. További járványügyi kiegészítések (feloldások) várhatók, melyek figyelembe veszik a vendégek védettségi-oltottsági állapotát is. Így jelentkezőinktől majd kérhetni fogjuk a  védettségi állapotukra vonatkozó információt (meggyógyultság fertőzés után, friss negativ virus-teszt, vagy teljes beoltottság).

A park kabinjai a megszokott módon lefoglaltuk, és javasoljuk, hogy akik óhajtják érdeklődjenek és tegyék meg a kabinfoglalást Minger Hajnalnál, e-mail címe:  mhajnal@umich.edu, telefonszám (734) 222-8094, vagy honlapunkon, az alábbi linken  http://www.itt-ott.org/hu/2021-ujra-egytt

A regisztrálás határideje 2021. június 25., a park által megszabott határidő miatt.

A következőkben a tanács a találkozó részletes programjának kidolgozásán, előadóinak biztosításán dolgozik. Lesznek előadásaink, piknikünk, esti kulturális műsoraink, muzsikánk, tábortüzünk is.

További részletek-beleértve  teljes műsorunkat is június közepére várhatók, ezt majd újra elektronikus hírlevélben közöljük, de igénybe vesszük majd egyéb tájékoztató lehetőségeinket is (honlapjaink – mbk.org , itt-ott.org, Bocskai Rádió, stb.)

Azt kívánjuk, hogy ez az esztendő számunkra is egy jó találkozó, a sikeres újrakezdés éve, együvé tartozásunk megerősítése és megünneplése legyen. Ehhez hívunk meg titeket.

Találkozunk az Itt-Ott-on, a Reménység Tavánál, 2021. augusztus elsején!

Az MBK Tanácsa
Kovalszki Péter
gondnok

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.