A videón Donald Trump is megszólal.

Orbán Viktor amerikai útja miatt a szokásostól eltérő módon a tengeren túlról kívánt boldog nőnapot a Hölgyeknek. A Facebook-oldalára feltöltött videón Donald Trump is megszólalt.

A rövid, egyperces videóban Donald Trump arról beszélt, hogy az amerikai nők lenyűgöző kitartásról, bátorságról és odaadásról tettek tanúbizonyságot. „A mostani nemzedék pedig ezeknek a titánoknak az örökségét viszi tovább. Csak akkor leszünk képesek újra naggyá tenni Amerikát, ha a nők képességeit teljes egészében társadalmunk javára fordítjuk.

ReklámTas J Nadas, Esq

Ez a kifejezés eddig nem hangzott el, de csak a nők teljes kibontakozásával van lehetőség arra, hogy Amerikát újra naggyá tegyük

– mondta a korábbi elnök.

Ezt követően Orbán Viktor szeptemberi, Demográfiai Csúcson elhangzott beszédéből hallhatjuk a vonatkozó részt, miszerint Magyarországon valójában a nők tartják össze a családokat.

„Fantasztikus az a teljesítmény amit a magyar anyák nap mint nap letesznek az asztalra. Munkába járnak, karriert építenek, állják a sarat a versenyben, mindenki ügyes-bajos dolgát észben tartják és adnak a világnak valamit, amire ma a legnagyobb szükség van: a feltétlen szeretet. Ez a magyar családpolitika legfontosabb tanulsága. Ha jövőt akarsz a hazádnak akkor az édesanyákat kell támogatnod

– fogalmazott a magyar miniszterelnök.

A videót itt tekinthetik meg:

(Mandiner)

Borítókép: Orbán Viktor. Fotó: Brendan Smialowski / AFP

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.