Kellemes őszi floridai meleg, morajló óceán…nem kérem, hogy vonatkoztassanak el tőle. Én magam szívesen emlékszem vissza a Kis Katinkával készült beszélgetésre Daytona Beachen. A Kőrösi Csoma Sándor Program ösztöndíjasa több magyar szervezetnél teljesít szolgálatot. Teszi mindezt magától értetődő életszeretettel, vidámsággal.

A KCSP ösztöndíjasokat bemutató sorozatunk következő áldozata: Kiss Katinka, Floridából.

Kiss Katinka KCSP ösztöndíjas

A KCSP ösztöndíjasokat bemutató sorozatunk következő áldozata: Kiss Katinka, Floridából, avagy KCSP-sek egymás között :)Folytatjuk!

Posted by Bocskai Rádió the Voice of Hungary at WJCU on Thursday, November 28, 2019

(A videó felvétel megnézhető itt a weboldalunkon is a vasárnapi élőadás után.)

Szabó Éva
Észrevétlenül vált életcélommá igaz-magyar közösségek felkutatása, megismerése, majd bemutatása. Erdélybe születve, életem első tizennyolc évét kisebbségi magyarként élve kaptam útravalót a nehéz feladathoz. A nagy székely-magyar vándor, Kőrösi Csoma Sándor fogta a kezem ezen az úton, hiszen neve mindegyre figyelmeztetésül bukkant fel életemben. Az elmúlt tizenegy évem a szórványmagyarságban, illetve diaszpórában élő magyar közösségek segítésével, hétköznapjainak, hitéletének bemutatásával telt. Tettem ezt televíziós szerkesztő-műsorvezetőként és ezt szándékozom folytatni a clevelandi Bocskai Rádiónál is a Kőrösi Csoma Sándor Program ösztöndíjasaként.

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.