A múlt vasárnapi adásunk után, bepattantunk Zsolt autójába és a stúdióból egyenesen elautóztunk Akronba, a Lórántffy szeretetotthonhoz, ahol még tartott a Magyar Amerikai fesztivál, ami délben kezdődött de még voltak 6 órakor is vendégek, amikor mi érkeztünk. Nagy piros fehér zöld tetejű sátorban szólt a zene, bent izzadtak a táncosok. Körbenéztünk mert egyikünk sem járt még ott, és mivel a biológiai óránk erősen figyelmeztetett, hogy enni kéne, a figyelmünk a konyha fele irányult. Zsolt csirkepaprikást evett tarhonyával én meg kolbászos szendvicset, amit egy- egy sörrel nyakon öntöttünk. Dömötör Tiborné jóvoltából betekintést nyerhettünk az szeretetotthon mindennapjaiban , körbevezettek és utána Zsolt leült egy rövid beszélgetésre amit most meghallgathatunk.

[mp3-jplayer tracks=”Interjú Dömötör Tibornével@/Ezaz/AKRON.mp3″ width=”100%” mods=”y” height=”50px”]

Avatar
2012 nyarától technikai segítője a Bocskai Rádiónak, ahol 2013 márciusától adminisztratív és technikai vezetője is. Felállította és üzemelteti a Bocskai Rádió honlapját, ami jelenleg a leglátogatottabb a clevelandi magyar honlapok közül. A rádió hallgatóinak hetente internetes hírlevelet küld ki aktuális hírekkel és információkkal.

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.