A Bocskai Rádió weboldalára föltettünk és megosztottunk egy közvéleménykutatást. Ez az űrlap a clevelandi Bocskai Rádió hallgatóit szólítja meg. A kitöltött adatok egy készülő államvizsga dolgozat és az ahhoz tartozó kutatás részét fogják képezni. A kitöltő adatai sehol nem jelennek meg, a kérdőív teljesen névtelen. A kutatás fő vonala azt vizsgálja, hogy a clevelandi Bocskai Rádiónak milyen szerepe van a helyi magyar kisebbség mindennapjainak és a magyar kultúrának a szervezésében, hogyan járulnak hozzá a magyar kultúra ápolásához, illetve hogyan ismertetik, terjesztik a magyar nyelvet és kultúrát. Ez kérdőív a hallgatóság véleményén és álláspontján alapszik, továbbá azt méri, hogy milyen területen, milyen rendszerességgel és milyen szokások alapján hallgatják a rádió adásait.

Ezeket a sorokat Bíró Mónika írta, aki Csíkszeredában született és nőtt fel és aki néhány hete végezte el egyetemi tanulmányait a Kolozsvári egyetemen. Mónikával skypon készítettünk egy rövid interjút amelyben erről a kérdőívről beszélgettünk. Elnézést a hang minőségéért, vannak benne kisebb zörejek amelyek a felvételnél keletkeztek.

Kérünk mindenkit aki teheti töltse ki ezt a 3 perces közvéleménykutatást, ezzel is segítve Mónikát.

Köszönjük szépen.

 

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.