IttOtt2016-BR2

A múlt vasárnapi adásunk alatt élőben készült interjúban az MBK által megrendezett évi Itt-Ott találkozóról Dr. Kovalszki Pétertől kaptak egy rövid tájékoztatót hallgatóink. A szokásos augusztus havában megrendezett évi találkozó az idén augusztus 13-20 között lesz megtartva immár a negyvenedik alkalommal. Erre mindjárt rá is mutatott Dr. Kovalszki  az interjú alatt, kihangsúlyozva, hogy az idei Itt-Ott egy jubiláló megrendezés lesz.

Miután egy-két mondatban röviden   ismertette a hallgatóságot a Magyar Baráti Közösség múltjáról és évtizedes magyar identitást gyarapító és megtartó munkásságáról, az MBK gondnoka, azaz a szervezet elnöke, részletesen vázolta az egy hetes program tervezetet, amiben kiváló előadók neveit találhatjuk.

Elsőnek Böjte Csabáról, a Dévai Szent Ferenc Alapítvány alapítójáról tesz említést Dr. Kovalszki, majd Prőhle Gergelyről a Magyarországi Evangélikus Egyház országos felügyelőjéről, aki  az Emberi Erőforrások Minisztériumának Nemzetközi és Európai Uniós Ügyekért felelős helyettes államtitkára is egyben. Harmadiknak pedig Kis Eszterről Kapunk tájékoztatást, aki mint a budapesti Katona József Színház művésznője, már nem első alkalommal vesz részt a Reménység Tavánál megtartott összejöveteleken.

Közérdekű hirdetés

Az interjú végén a vendégek elhelyezéséről és a kabinok költségéről kapunk tőle tájékoztatást. Köszönjük Péter a nagyon informatív tudósítást és a szíves személyes meghívást erre az élményekkel gazdagnak ígérkező találkozóra.

A teljes interjú tartalmát web oldalunk látogatói az alábbi linkre való kattintással meghallgathatják.

DSC_6595

 

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.