Orbán Viktor levelet írt a Fidesz támogatóinak, hogy lehetőségeikhez mérten segítsék a Fideszt – tudta meg a Magyar Nemzet.

A lap értesüléseit a párt megerősítette.

A miniszterelnök levele szerint azért kéri a támogatást, mert – mint írja – a tét nem kisebb, mint hogy Magyarország továbbra is előre megy, vagy visszafordul a kudarcokkal teli Gyurcsány-korszakba.

ReklámGolden Anniversary Tas J Nadas, Esq

„Egy veszélyekkel teli korba léptünk, ahol egyszerre kell megküzdenünk a járvánnyal, az egyre erősödő illegális migrációval, és Brüsszel, valamint a Soros-birodalom egyre agresszívabb beavatkozási kísérleteivel” – fejti ki levelében a kormányfő.

Orbán Viktor üzenetét azzal zárta, hogy jövő tavasszal rajtunk múlik, hogy merre megy tovább a nemzetünk.

„Nem szabad visszafordulnunk, Magyarországnak előre kell mennie!”

– olvasható, majd a miniszterelnök arra kéri a támogatókat, hogy amennyiben lehetőségeik engedik, adományukkal járuljanak hozzá ehhez a küzdelemhez, és támogassák a Fidesz kampányát.

A miniszterelnök nem először szólítja meg támogatóit ebben a formában: a 2018. áprilisi országgyűlési választások előtt pár hónappal szintén írt levelet mindazoknak, akik adatközlés által hozzájárultak ahhoz, hogy a Magyarország Kormánya tájékoztassa őket az országot érintő legfontosabb ügyekről.

(Demokrata / MTI)

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.