Legnagyobb örömünkre öt év után újra láthattuk és hallhattuk a 2011 -es magyarországi Csillag születik zenei vetélkedő nyertesét, a Kézdivásárhelyi László Attilát. 2013 október 6-án a Nyugat Oldali Református Egyház dísztermében tartott koncerten ismerhette meg a clevelandi közönség Attilát. Az akkor még 17 esztendős serdülőkorú fiatal tehetség hangja ígéretesnek bizonyult, bizonyára azért is nyert annak idején.

A Bocskai Rádiónak adott rövid interjújában arról faggattuk, hogy mivel telt az elmúlt öt éve és arról is, hogy mivel tölti mostanság a napjait. A mindennapos gyakorlás mellett, minden felkérésnek, megkeresésnek megpróbál eleget tenni, volt a válasz .

Mindezek mellett a világháló adta lehetőségeket is bátran, napirenden használja, hogy a rajongóit úgymond kiszolgálja, ezzel  együtt a saját fejlődését is bemutassa. Amely fejlődést természetesen a mostani koncertjén mi is, clevelandi magyarok és nemcsak, akik részt vettek a Szent István fesztiválon, megtapasztalhattuk, megtapasztalhatták. Mostanra már egy igazán kidolgozott, egy mélyebb, bársonyos, kellemes énekhanggal rendelkező énekest hallhattunk.

Aki ezúttal nem csak a hangjával, de közvetlenségével, szerénységével és alázatával sokunk elismerését és nagyrabecsülését nyerte el. Rengeteg fotó készült vele és nagy szeretettel visszavárjuk László Attilát bármikor.

ReklámGolden Anniversary Tas J Nadas, Esq

László Attila Clevelandben

Öt év után újra Clevelandben László Attila

Posted by Bocskai Rádió the Voice of Hungary at WJCU on Sunday, August 26, 2018

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.