A Sík Sándor Cserkészparkban felépült az új Gyengélkedő, most már nagy ütemben a belső munkák folynak, hogy 2018 nyárára már tudja kiszolgálni az ott táborozó cserkészeket. A tábor igazgatójával és aligazgatójával készítettünk interjút, illetve az új épületet mutattuk be, hogy lássák a támogatók, hogy mennyire haladtak a munkával.

 

Az aligazgató elmondta, hogy 17 ezer dollár támogatást várnának, hogy teljesen tudják befejezni a Gyengélkedőt. Ha Ön szívügyének tartja a cserkészek fő táborhelyét és megengedheti magának, hogy anyagilag is támogassa ezt a célt akkor ITT PayPal –on keresztül elküldheti támogatását. Köszönet érte.

Támogatását PayPal-on keresztül ITT küldheti el!
Avatar
2012 nyarától technikai segítője a Bocskai Rádiónak, ahol 2013 márciusától adminisztratív és technikai vezetője is. Felállította és üzemelteti a Bocskai Rádió honlapját, ami jelenleg a leglátogatottabb a clevelandi magyar honlapok közül. A rádió hallgatóinak hetente internetes hírlevelet küld ki aktuális hírekkel és információkkal.

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.