Ha a hagyományainkat megtartjuk, akkor azok megőriznek minket! Clevelandi Magyarok nagyon büszkék lehetünk, hogy még ma is vannak élő magyar templomaink, szervezeteink és magyar hagyományokra épülő vállalkozásaink.  Nem csak ünnepekkor, hanem az év minden napján legyünk része a magyar közösségnek és támogassuk a magyar vállalkozókat is!

Mézeskalács

Ha a hagyományainkat megtartjuk, akkor azok megőriznek minket! Clevelandi magyarok nagyon büszkék lehetünk, hogy még ma is vannak élő magyar templomaink, szervezeteink és magyar hagyományokra épülő vállalkozásaink. Nem csak ünnepekkor, hanem az év minden napján legyünk része a magyar közösségnek és támogassuk a magyar vállalkozókat is! #BalatonVendéglő #Mézeskalács #DunaTV #ÖtKontinensEgyNemzet

Posted by Bocskai Rádió the Voice of Hungary at WJCU on Saturday, December 23, 2017

 

A fenti film a DunaTV – Egy nemzet, öt kontinens műsorában jelent meg először, Molnár Zsolt a Bocskai Rádió munkatársa készítette.

Avatar
2012 nyarától technikai segítője a Bocskai Rádiónak, ahol 2013 márciusától adminisztratív és technikai vezetője is. Felállította és üzemelteti a Bocskai Rádió honlapját, ami jelenleg a leglátogatottabb a clevelandi magyar honlapok közül. A rádió hallgatóinak hetente internetes hírlevelet küld ki aktuális hírekkel és információkkal.

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.