Június 27-én Clevelandben lépett fel a Pécsi Tudományegyetem Pannon Gyermekkara a Nyugati Oldali Református Templomban. A kórus a Montana állambeli Missoulában megszervezett kórusfesztiváljára kapott meghívást, s ehhez kapcsolták a többi állomást, ahol a magyar közösségeknek is énekelnek. A koncert után a gyermekkar két karmesterét, Schóber Tamást és Rébék-Nagy Andrást kértük, hogy a rádió hallgatóknak és nézőknek is mutassák be kórusukat és amerikai-kanadai turnénak részleteiről is beszéljenek.

Sikeresen lépett fel a PTE Pannon Gyermekkar Clevelandben is

Június 27-én Clevelandben lépett fel a Pécsi Tudományegyetem Pannon Gyermekkara a Nyugati Oldali Református Templomban. A kórus a Montana állambeli Missoulában megszervezett kórusfesztiváljára kapott meghívást, s ehhez kapcsolták a többi állomást, ahol a magyar közösségeknek is énekelnek. A koncert után a gyermekkar két karmesterét, Schóber Tamást és Rébék-Nagy Andrást kértük, hogy a rádió hallgatóinak és nézőinek is mutassák be kórusukat és az amerikai-kanadai turnénak részleteiről is beszéljenek.

Posted by Bocskai Rádió the Voice of Hungary at WJCU on Sunday, July 28, 2019

 

 


Avatar
2012 nyarától technikai segítője a Bocskai Rádiónak, ahol 2013 márciusától adminisztratív és technikai vezetője is. Felállította és üzemelteti a Bocskai Rádió honlapját, ami jelenleg a leglátogatottabb a clevelandi magyar honlapok közül. A rádió hallgatóinak hetente internetes hírlevelet küld ki aktuális hírekkel és információkkal.

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.