Szenzációs hírek számít, hogy Tapolyai Péter honfitársunk, egymotoros kisgépével Clevelandtől Nyíregyházáig repült, hogy meglátogassa édesanyját. Csütörtök, július 25-én érkezett vissza az egy hónapos kalandútjáról. Közben átrepülte a grönlandi gleccsereket, a németek lefoglalták repülőgépjét, és Izlandon tudta meg, hogy megszületett a második unokája.

Molnár Zsolt a Bocskai Rádió munkatársa elment az elyriai reptérre, hogy hazaérkezésének a pillanatát megörökítse, ugyanakkor Péterrel készített egy interjút.

Clevelandtől Nyíregyházáig egy kisgéppel

SZENZÁCIÓ!!! Topolyai Péter egymotoros kisgépével Clevelandtól Nyíregyházáig repült, hogy meglátogassa édesanyját. Csütörtök, július 25-én érkezett vissza az egy hónapos kalandútjáról. Közben átrepülte a grönlandi gleccsereket, a németek lefoglalták repülőgépjét, és Izlandon tudta meg, hogy megszületett a második unokája. Részletes beszámoló hallható és nézhető a Bocskai Rádióban, július 28-án, vasárnap du. 3 órától. Vagy itt a Facebookon du. 5-től. Öszd meg a hírt barátaiddal és szólj nekünk, ha indulsz te is. 🙂

Posted by Bocskai Rádió the Voice of Hungary at WJCU on Sunday, July 28, 2019

Avatar
2012 nyarától technikai segítője a Bocskai Rádiónak, ahol 2013 márciusától adminisztratív és technikai vezetője is. Felállította és üzemelteti a Bocskai Rádió honlapját, ami jelenleg a leglátogatottabb a clevelandi magyar honlapok közül. A rádió hallgatóinak hetente internetes hírlevelet küld ki aktuális hírekkel és információkkal.

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.