Az EU szankciókat tervez bevezetni az amerikai újságíró, Tucker Carlson ellen, megtorlásul azért, hogy Oroszországba utazott, hogy az orosz elnökkel, Vlagyimir Putyinnal interjút készítsen. Ezt több jelenlegi és korábbi parlamenti képviselő jelentette ki.

Putyin háborús bűnös, és az EU szankcióval büntet mindenkit, aki támogatja őt erőfeszítéseiben

– mondta a hazánkat is rendszeresen támadó Guy Verhofstadt az amerikai újságíróra, Tucker Carlsonra utalva. Guy Verhofstadt egyetért a korábbi spanyol liberális EU képviselővel, Luis Garicanóval, aki undorral reagál Carlson tiltott újságírói tevékenységére.

Ő már nem újságíró, hanem Európában a legszörnyűbb rezsim propagandistája, aki a legveszélyesebb a békénkre és a biztonságunkra

– mondja Garicano.

ReklámTas J Nadas, Esq

Csak a munkáját végzi

Tucker Carlson egyértelműen kijelentette: nem azért érkezett Moszvába, hogy támogatást adjon az orosz elnöknek, hanem azért, hogy végezze a munkáját mint újságíró. Elmondta, hogy később az ukrán elnökkel, Volodimir Zelenszkijjel is szeretne interjút készíteni.

Nem azért vagyunk itt, mert szeretjük Putyint. Azért vagyunk itt, mert az USA-t szeretjük, és szeretnék, hogy a hazánk sikeres és szabad legyen

– írta Tucker Carlson az X-en, majd úgy folytatta:

Nem bátorítunk téged, hogy egyetérts azzal, amit Putyin mond ebben az interjúban, de bátorítunk, hogy nézd meg azt.

Amennyiben bevezetik a szankciókat Tucker Carlson ellen, minden valószínűséggel a legszigorúbb szabályt hozzák majd, ami azt jelenti, hogy kitiltják az EU területéről.

(Pesti Srácok / samnytt.se)

Borítókép: Illusztráció. Tucker Carlson Moszkvában. Fotó: Facebook

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.