Ha te is szeretnéd apák napja alkalomból valamilyen kedves ajándékkal meglepni az édesapádat, akkor a következő  legtutibb ötleteket ajánljuk. 

Egyedi tervezésű póló

Egy közös fotó, egy vicces felirat, vagy éppen apukád kedvenc szuperhőse is nagyon jól mutathat pólóra nyomtatva. Szerencsére ma már otthonról is leadhatod a rendelésed számtalan webáruházban, így igazán kényelmesen szerezheted be a tökéletes ajándékot. Ha van kedved, saját magadnak is készíttess egy példányt, így akár együtt is hordhatjátok majd az egyedi ruhadarabot.

Egyedi kulcstartó

A pólók mellett egyre népszerűbb egyedi tervezésű ajándékká válnak a kulcstartók is. A vicces feliratok ilyen formában is nagyon jól működnek, de az apró rajzok is mutatósak egy szép simára csiszolt fémlapon. Film fanatikusoknak is könnyű témába vágó meglepetést találni!

ReklámTas J Nadas, Esq

Szett szakállas apukáknak

Újra divat a szakáll, melynek ápolása nem kevés odafigyelést igényel. Olló, fésű, sampon, balzsam és különböző olajok is szükségeltetnek a formában tartáshoz, így igazán hasznos meglepetés lehet mindezeket egy szettben átnyújtani az édesapádnak.  

Lövés éles fegyverrel (Shooting)

Akciófilm-rajongó apukáknak hatalmas élmény lehet egy fedett lőtéren vagy éppen kint egy erre berendezett szabadtéri lőtéren. Itt szakképzett oktatók segítségével, jó hangulatban, ugyanakkor biztonságos körülmények között nyílik lehetőség a lövészet alapjainak elsajátítására.

Koncertélmény ajándékba

Biztosan van közös kedvenc zenekarod az apukáddal. Ha szerencsések vagytok és a banda éppen a közeletekben ad koncertet, menjetek el együtt a buliba! 

Közös vacsora apák napján

Talán a legegyszerűbb és a legnagyszerűbb ajándék lehet egy közös vacsora az apukáddal, például egy szuper hamburgerezőben.

Látogatás egy kézműves sörös vendéglőbe

Hamburgerezés után jól eshet egy finom sör.. Világos-, barna-, vörös-, búza-, gyümölcs- vagy kézműves-; helyben vagy elvitelre, mindez csak az apukádon múlik. Ha pedig inkább a whiskey mellett tenné le a voksát, arra is sok jó helyeket lehet találni itt amerikában!

Nyári fürdőzés apák napján

A nagy hőségben nyújt igazán felüdülést egy látogatás egy strandon vagy fürdőbe. 

Olvasgatni szerető apáknak

Ha a te apukád is szívesen üldögél egy kényelmes karosszékben, miközben egy jó kis magazint vagy könyvet olvasgat, lepd meg őt egy új könyvvel vagy magazinnal. Ha rendelsz egy könyvet Magyarországról, pár nap alatt megérkezik postán is.

Ajándék, amivel tutira nem lősz mellé apák napján…

Ha szeretnél biztosra menni, a legkönnyebben úgy okozhatsz örömet, ha az apukádat valamilyen, a hobbijával kapcsolatos ajándékkal leped meg. Érdeklik az autók? Fizesd be őt egy tesztvezetésre! Szeret barkácsolni? Segíts neki feltölteni a szerszámosládáját! Egész nyáron a vízparton ücsörög? Vásárolj neki horgászfelszerelést! Mindene a foci? Vidd el egy meccsre, ahol együtt szurkolhattok a kedvencének! Ha pedig a főzés a szenvedélye, lepd meg egy vicces köténykével! 🙂

+1 jolly joker ajándékjavaslat: fotókönyv

A család idősebb generációinak, apáknak és nagypapáknak is a gyermekük / unokájuk, vagyis te vagy a legfontosabb! Tölts velük tehát minél több időt, amíg teheted és ha tudod, örökítsd meg a közös élményeket egy-egy fotó formájában, melyeket a fotókönyvek segítségével egybe is tudsz gyűjteni, hogy ezzel tudj kedveskedni nekik.

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.