Mivel a koronavírus járvány itt Clevelandben is mind jobban és jobban terjed, annál nagyobb összefogásra van szükség a magyar közösségen belül is. Védenünk kell az időseket és azokat, akik jobban ki vannak téve a járvány veszélyeinek. Éppen ezért felvállaljuk, hogy hozzánk jelentkezhetnek olyan idősek vagy fiatalabbak, akik rászorulnak valamilyen segítségre. Legyen az bevásárlás, gyógyszer kiváltás vagy más ügyes bajos dolgok elintézése. Ugyanakkor várjuk azoknak a fiataloknak a jelentkezését, akik vállalják az ilyen jellegű munkák elvégzését. Úgy a segítséget kérőket, mint az önkénteseket kérjük, hogy jelentkezzenek a 216-202-0486-os telefonszámon vagy a studio@bocskairadio.org email címen.

#vigyázzunkegymásra => 216-2020-HUN

Avatar
2012 nyarától technikai segítője a Bocskai Rádiónak, ahol 2013 márciusától adminisztratív és technikai vezetője is. Felállította és üzemelteti a Bocskai Rádió honlapját, ami jelenleg a leglátogatottabb a clevelandi magyar honlapok közül. A rádió hallgatóinak hetente internetes hírlevelet küld ki aktuális hírekkel és információkkal.

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.