#BocskaiJáték

Egy játékot szeretnénk elindítani remélve, hogy egy kis jó hangulatot csempészünk ezzel sokuk otthonába, szívébe. Az én Bocskai rádiós pólóm cím alatt Facebook oldalunkon megmutatjuk az Önök által beküldött fotókat. Nincs más dolguk, mint fotót készíteni bocskais pólóban és elküldeni nekünk e-mailben (studio@bocskairadio.org) vagy messenger üzenetben a Bocskai Rádió címére.

Hajrá! A játék indul!

(A póló lehet előző évekből is!)

 

Szabó Éva
Észrevétlenül vált életcélommá igaz-magyar közösségek felkutatása, megismerése, majd bemutatása. Erdélybe születve, életem első tizennyolc évét kisebbségi magyarként élve kaptam útravalót a nehéz feladathoz. A nagy székely-magyar vándor, Kőrösi Csoma Sándor fogta a kezem ezen az úton, hiszen neve mindegyre figyelmeztetésül bukkant fel életemben. Az elmúlt tizenegy évem a szórványmagyarságban, illetve diaszpórában élő magyar közösségek segítésével, hétköznapjainak, hitéletének bemutatásával telt. Tettem ezt televíziós szerkesztő-műsorvezetőként és ezt szándékozom folytatni a clevelandi Bocskai Rádiónál is a Kőrösi Csoma Sándor Program ösztöndíjasaként.

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.