2014RadiothonAward
Molnár Zsolt átveszi a 2014-es Radiothon nagydíját Mr. Mark Kriegertől a WJCU igazgatójától

Az elmúlt csütörtökön, 2014. május 1-jén, a John Caroll egyetemen, a WJCU rádió gálaestet tartott, amely keretén belül több díjat is kiosztott azok számára, akik jeles eredményeket értek el az elmúlt tanévben.

Önöknek köszönhetően a mi rádiónk, a Bocskai Rádió az idén is megnyerte a Radiothon adománygyűjtés első helyezését. Ezúttal még egyszer megszeretnénk köszönni, hogy támogatják a rádiónkat, nem csak adományaikkal, hanem azzal, hogy hallgatják hétről hétre.

Ugyancsak a múlt héten rádiónk Facebook oldala is elérte a 900. LIKE-ot.

Ezek azok a dolgok, amelyek minket szerkesztőket megerősítenek abban, hogy szükség van itt távol az anyaországtól egy magyar anyanyelvű rádióra, mely ápolja nem csak a magyar nyelvet, hanem a kultúránkat, hagyományainkat és összetart minden magyart itt Clevelandben, de már azt is kijelenthetjük hogy az amerikai diaszpórában is.

Még egyszer hála és köszönet az Önök kitartó támogatásáért.

RadiothonBR2014

Avatar
2012 nyarától technikai segítője a Bocskai Rádiónak, ahol 2013 márciusától adminisztratív és technikai vezetője is. Felállította és üzemelteti a Bocskai Rádió honlapját, ami jelenleg a leglátogatottabb a clevelandi magyar honlapok közül. A rádió hallgatóinak hetente internetes hírlevelet küld ki aktuális hírekkel és információkkal.

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.