Nincs akadály a 64. clevelandi cserkészbál megrendezése előtt. Azonban közös tánc és mulatság helyett a szervezők ez alkalommal rendkívüli összefogásra hívják a magyarságot. Az egészségügyi veszélyhelyzet elmúltával, a jövő évben sor kerülhet igazi ünnepélyre, ölelésekre és személyes koccintásokra. De csak akkor, ha most megragadjuk az alkalmat, és adományokkal segítjük őket, hogy lehessen folytatás. 

(A videó felvétel megnézhető itt a weboldalunkon is a vasárnapi élőadás után.)

A cserkészet az iskolákkal együttműködve olyan magyar kulturális kötődésű közösséget kínál a fiataloknak, ami pótolhatatlan az amerikai diaszpórában.”Dr. Bencsik Zita, chicagói főkonzulasszony nagyra értékeli azt az áldozatos, lemondásokkal járó munkát, amit a clevelandi cserkészvezetők – ahogy fogalmaz: hétköznapi hősök-, tesznek hétről hétre, hogy legyen még magyar szó a közösségben. Büszkeséggel és küldetéstudattal fogadta el korábbi években a cserkészek báli meghívóját, és képviselte Magyarországot a rendezvényen. Nincs ez idén sem másképp, a némabált is örömmel támogatja.

Úgy véli, hogy a clevelandi cserkészet nem csupán a bál idején, de egész évben olyan közeget biztosít a gyerekeknek és fiataloknak, ahol találkozhatnak és magyarul cseveghetnek. A CSBK olyan összetartó erőt jelent, amit a konzulátus minden eszközével igyekszik segíteni. Jelenleg azzal, hogy mindenkit adományozásra biztat. Ezzel van lehetőség megköszönni azt, hogy foglalkoznak gyermekeinkkel, magyarságunkkal.

ReklámTas J Nadas, Esq

Kiemeli, hogy nagyon nehéz időszakban vagyunk a világjárvány által, otthonainkba szorítva. Ezért arra kéri a magyarságot, hogy lélekben bálozzunk együtt, otthonról. Mindenki vegye fel az ünnepi ruháját, egy finom vacsora és egy pohár bor mellett gondolja át, hogy miért hálás a cserkészetnek. Milyen jó élményt szerzett ebben a közösségben. Biztosan találni fognak valami olyat, ami felébreszti Önökben a cserkészet támogatására indító vágyat!

Ha Ön is felelősséget érez a clevelandi cserkészmozgalom működése iránt, kétféle módon tud adakozni: a csbk.org honlapon keresztül, illetve az alábbi telefonszám hívásával: (216) 801-4222. Köszönjük!

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.