Elon Musk saját közösségi oldalán jelentette be, hogy egyik oldalt sem támogatja a közelgő amerikai elnökválasztáson. Trump korábban Floridában találkozott az üzletemberrel, amely során a volt elnök pénzügyi támogatást próbált szerezni kampányához.

Elon Musk, a Tesla vezetője és a világ egyik leggazdagabb embere bejelentette, hogy sem Donald Trump republikánus elnökjelöltnek, sem Joe Biden demokrata elnöknek nem fog pénzügyi támogatást nyújtani az aktuális választási kampány során. Ezt az információt Musk az X közösségimédia-platformon tette közzé, hangsúlyozva, hogy egyik amerikai elnökjelöltet sem kívánja anyagilag támogatni – írja a Portfolio.

A hír előzményeként Donald Trump, aki korábban az Egyesült Államok elnöke volt, Floridában találkozott Muskkal. Egy megbízható forrás szerint Trump ezen találkozó során jelentős pénzügyi támogatást próbált szerezni kampányához.

ReklámTas J Nadas, Esq

(Pesti Srácok / Portfolio)

Borítókép: Elon Musk, a Tesla vezérigazgatója sajtóestájékoztatón a  brandenburgi Grünheidében felépített Tesla Gigafactory területén. Az első járművek 2021 végétől gördültek le a Berlin melletti Grünheidében létrehozott gyártósorról. Fotó: Patrick Pleul/dpa-Zentralbild/ZB.

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.