(The English form can be accessed here)

Magyarország Chicagói Főkonzulátusa, A Magyar Baráti Közösség és a Bocskai Filmklub bemutatja Bagota Béla: Valan – Az angyalok völgyeMagyar Nemzeti Filmintézet és a Külgazdasági és Külügyminisztérium felajánlásával. A film a kialakult járványügyi helyzethez alkalmazkodva díjtalanul hozzáférhető 2021. május 16-án, az Amerikai Egyesült Államok területén.

A film angol felirattal lesz elérhető.

Ugyancsak vasárnap, május 16-án este 7 (EST) órától [6pm CST és 4pm PST] Dr. Kovalszki Péter, vezetésével egy Zoom kapcsolat keretében az érdeklődők részt vehetnek egy klub szerű beszélgetésen, ahol a filmről alkotott véleményünket megoszthatjuk egymással. A beszélgetés magyarul fog zajlani.

Tas J Nadas, Esq

Kérjük az alábbi ívet kitölteni, és ezt követően e-mailben elküldjük a digitális hozzáférést a filmhez és a Zoom találkozóhoz. Esetleges kérdéseiket elküldhetik a studio@bocskairadio.org email címre.

FIGYELEM! A jelszavakat nyilvános közzététele és/vagy a film letöltése szerzői jogba ütközik!

YouTube player

Valan

(2019, játékfilm, színes, 97 perc, DolbyDigital)
thriller

Valan – Az angyalok völgye főszereplője Péter (Krisztik Csaba), aki nagyvárosi rendőrként emberkereskedők után nyomoz Brassóban. Az életét annak szenteli, hogy eltűnt lányokat találjon meg. Minden megmentett lányban valahol a saját húgát, Julit látja. Julinak huszonkét évvel ezelőtt nyoma veszett szülővárosukban, a romániai forradalom káoszában felbolydult Valanban. Péter egy telefonhívás miatt kénytelen visszatérni az erdélyi bányavárosba, amikor felmerül a gyanúja, hogy testvére holtteste került elő a hófödte fenyvesek között. A múltba vezető nyomozás útvesztőjében a férfinek nemcsak a várost fojtogató bűnözéssel kell megküzdenie, hanem a saját démonaival is.

 

DÍJAK

PORTO FANTASPORTO – 2020

Legjobb rendező Bagota Béla

Legjobb forgatókönyv Bagota Béla

MAGYAR FILMDÍJ – 2020

Legjobb fényképezés Garas Dániel

PÁRMA FILMZENE FESZTIVÁL – 2020

Legjobb forgatókönyv

Ha hibát, pontatlanságokat talál, kérjük, jelezze a nfi@nfi.hu email-címen, ahol az adatbázissal kapcsolatos egyéb észrevételeit is szívesen várjuk!

Forrás: nfi.hu

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.