Molnár ZsoltSzékelyföld gyermeke vagyok, akit a sors keze megpróbált és megedzett. Középiskolás koromban egy hanyagul elvégzett házi feladat után a tanárnőm megtaníttatta velem József Attila – „Ne légy szeles” című versét. Azóta is mindenben előttem állnak a versnek e sorai:

„…Dolgozni csak pontosan, szépen,
ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes.”

A kolozsvári Báthory István gimnázium elvégzése után közgazdász-gépészmérnöki diplomát szereztem a Kolozsvári Műszaki Egyetemen. Egyetem után saját vállalkozásaimat vezettem Erdélyben és Magyarországon. A munka mellett közösségi munkákban is részt vállaltam. Két évig a kolozsvári baptista gyülekezet hetilapjának főszerkesztője voltam. Erdélyben a forradalom után elsőként szerveztem nagyméretű, több napig tartó ifjúsági találkozót, amin több mint ezer fiatal vett részt.

2005-ben az Egyesült Államokba jöttem feleségemmel, hogy megismerjem a lehetőségek országát. Itt is rövid időn belül elindítottam saját vállalkozásomat. Egy baleset visszavezetett az iskola padjaiba, kitanultam a web programozó szakmát. Emellett mind jobban és jobban beilleszkedtem a clevelandi magyar közösségi életbe.

2012 nyarától technikai segítője vagyok a Bocskai Rádiónak, ahol 2013 márciusától adminisztratív vezető funkciót is vállaltam. Felállítottam és üzemeltetem a Bocskai Rádió honlapját, ami jelenleg a leglátogatottabb a clevelandi magyar honlapok közül. A rádió hallgatóinak hetente internetes hírlevelet küldök ki aktuális hírekkel és információkkal.

ReklámTas J Nadas, Esq

2016-tól a rádió weboldalára és közösségi felületeire videó anyagokat készítek, 2018-től peddig minden rádióadást a közösségi médián videó közvetítéssel is megjelenítem.

2019 őszétől a Bocskai Rádió igazgatói szerepét is betöltöm.

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.