Strober László1950. december 31.-én születtem Budapesten.  Van két gyerekem, Krisztián, aki 1989-ben autóbalesetben meghalt, és Barbara, aki 1989-ben született.  2008-ban házasodtam meg Balássy Ilivel.  Iskoláimat Tasson, Szolnokon, Kecskeméten és Budapesten végeztem.

Munkahelyeim Budapesten voltak ahol automatizált berendezéseket gyártottunk és helyeztünk üzembe. 70-es években magánvállalkozó lettem pulóvereket kötöttem és forgalmaztam.  78-tól 83-ig közel keleten mini blokkos házgyárat és automatizált csirke farmot építettem.  84-től hulladékgyűjtő és hasznosító céget alapítottam, ipari bontásokkal foglalkoztam. A későbbiekben építéssel többek között az Esztergomi Suzuki gyárfestő üzemének átépítésével majd környezet védelemmel, ásványolaj származékokkal szennyezett föld megtisztítása és rekultiválása.  2009-ben elkezdtük építeni az Ajkai Gázturbinás Erőművet, melyet 2012-ben fejeztünk be. Ezután nyugdíjba mentem és költöztünk Clevelandbe és azóta itt élünk.

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.