Veres SándorMár 26 éve élek az Egyesült Államokban. Elszakadtam hazámtól, de nem a magyarságomtól. A mai napig is ízig-vérig magyarnak érzem magam. Ami magyar az minden lelkesít. Szeretem a magyar népviseletet, művészetet, zenét, filmeket, könyveket, verseket, újságokat.

Jelenleg is szerkesztem a magyar Bethánia Baptista Gyülekezetben, ahová tartozom, a gyülekezet havilapját, az “Ébresztőt”.
Szinte minden nap olvasok magyar könyveket. Van egy kis könyvgyűjteményem is, melynek kötetszáma jelen pillanatban 14,344 (Tizennégyezer háromszáznegyvennégy) darabot tesz ki.

Szívesen és örömmel segítek be a Bocskai Rádió műsorába is, a Honismereti kérdésekkel kapcsolatosan vasárnapról-vasárnapra.
Hiszek a magyarság jövőjében és fennmaradásában ebben a népes hazában. De! Össze kell tartanunk, megbecsülnünk és főleg szeretni és segíteni egymást, amennyiben ez rajtunk áll, és persze lehetőségünk és erőnk megengedi.

Imádságom ma is az, mint volt egész életemben, a magyar Himnusz csodálatos szavaival élve:
ISTEN, ÁLLD MEG A MAGYART!

ReklámTas J Nadas, Esq

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.