Kádár Dániel - felelős főszerkesztő1947. március 31-én születtem Derecskén. Iskoláimat, Magyarországon végeztem, intarziakészítő mesteri címet szereztem.
1990-ben érkeztem az USA-ba szeretett családommal /és kedves kutyámmal/ együtt.
Itt templomi orgonaépítéssel keresem kenyerem. Szerte az USA államaiban dolgozom és a legmagasabb szakmai elismeréssel rendelkezem.

Érkezésem után hamar bekapcsolódtam a clevelandi magyar társasági és politikai életbe, tagja lettem a MIÉP-nek, majd vezetője a clevelandi Magyar Út Körnek, 2002-től a Magyarok Világszövetsége Amerikai Országos Tanácsának főtitkári tisztségét töltöm be.

Clevelandben több mint 17 éve rádiózok, ami minden vasárnap három órás elfoglaltságot jelent, délután 2-5 között. Kezdetben Berta László alapító és Elek Kálmán segítségére voltam. Azonban sok-sok év óta egyedüli felelősséggel vezetem a clevelandi Bocskai Rádió magyar nyelvű adásait.

John F. Kennedy /1917-1963/ gondolatait vallom:

ReklámGolden Anniversary Tas J Nadas, Esq

Megtesszük, amit meg kell tennünk – dacára a személyes következményeknek, dacára az akadályoknak, veszélyeknek és kényszerítő erőknek-, és éppen ez az alapja minden erkölcsi diadalnak!

Kádár Dániel
a clevelandi Bocskai Rádió adásvezetője

1 COMMENT

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.