Czár László
Czár László

1984-ben láttam meg a napvilágot egy csodálatos magyarországi kisfaluban, ami azóta város lett, és újra itt élek. Közben azonban úgy hozta a sors, hogy Amerikában élhettem 4 évig.
Azt hiszem 14 éves voltam először, amikor komolyan kezembe vettem egy mikrofont, hogy én rádiózni szeretnék. A gimnázium iskolarádióját működtettem egy barátommal, majd onnét egy közműsor-szolgáltató, később pedig egy kiskunhalasi kereskedelmi rádióhoz kerültem műsorvezetőként. Nagyon szeretem a rádiózást, bár most nem azzal foglalkozom, nekem az az igazi, örök szerelmem.

Amikor kiköltöztem az Egyesült Államokba és megismerkedtem Kádár Dániellel és Máriával, ők engedték meg nekünk, hogy mi is készíthessünk adásokat. Amiben tudtunk és a mai napit tudunk, abban segítünk, hiszen nekünk is fontos, hogy fennmaradjon az egyetlen magyar nyelvű rádióadás Clevelandben és fennmaradjon Berta Laci bácsi emléke.

A Bocskai Rádió egy olyan alappillér a clevelandi magyarság életében, amely nélkül nehezen tudnám elképzelni a jövőt, hogy a magyar nyelv ily módon fennmaradjon.

Czár László

ReklámGolden Anniversary Tas J Nadas, Esq

SZÓLJON ÖN IS HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a honlap Akismet szűrőt használ, hogy kevesebb spam legyen. Olvasson többet arról, hogy hozzászólása, hogyan van feldolgozva.